Від сердця - до сердця

2015-10-16

16.10.2015 року за ініціативи представників шкільної організації учнівського самоврядування "Алые паруса" ІНВК було проведено благодійний осінний ярмарок "Від сердця до сердця".

Метою якого було об’єднання зусиль родини та школи у вихованні в учнів доброти, милосердя, толерантності. Намагання підтримувати і допомагати один одному, тому хто слабший, хто більш уразливий. Вважаємо, що прикладом для наших дітей стали батьки та педагоги, які приймали активну участь спільно з дітьми у підготовці краму на ярмарку своїми руками. Ніхто не залишився осторонь від вихованців дошкільного підрозділу до випускників, продемонструвавши в усій повноті людяність, солідарність та турботу. Учні створили своїми руками красу, виготовили не тільки корисні речі, але й прекрасні речі, які приносять естетичну насолоду. Дві години веселого ярмарку промайнуло швидко, надовго залишивши насолоду від колективної праці та радість спілкування.

Слова вдячності хочемо висловити Олегу Гончаренко, керівнику ТОВ «Автодор», який відгукнувся на прохання прийняти участь у шкільному заході та надати персональну допомогу учневі нашої школи на придбання слухового апарату. Родинам Забугіних, які підтримали пропозицію та надали чудові ажурні серветки та Шпір, які запропонували кімнатні рослини.

Підсумком нашого ярмарку стала виручка у сумі 5030 грн. зібрані кошти учні 5 – 9 класів передадуть до хірургічного відділення військово-медичного центру Південного регіону у м. Одеса для вітання поранених з Днем захисника України та надання допомоги у лікуванні.

/Files/images/yarmorka/DSCN9578.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9591.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9593.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9588.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9585.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9574.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9571.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9567.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9566.JPG

/Files/images/yarmorka/DSCN9581.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183